Sporządzanie napojów i potraw. T.6.1. Podręcznik do zawodu Technik żywienia.

Dostępność: brak towaru
Cena brutto: 55,50 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
55.50
Cena netto: 52,86 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość egz.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności).

Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych. Wyczerpująco opisuje też zasady ich przechowywania. Liczne ilustracje ułatwiają zapamiętanie ważniejszych treści.

Szczegóły

ISBN 9788302135873
Autor Kmiolek Anna
Oprawa br
Rok wydania 2016
Format b5
Stron 287

Opinie o produkcie (0)

Submit
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl